Iklan Bergambar ?

Mr. Moque !

Moque atau nama sebenar Mohd Rizal Bin Yusop, pemilik penuh blog ini. Seorang yang punya minat dalam world wide web, komputer, aktiviti mendaki dan bersungai serta fotografi. Seorang yang prihatin terhadap kehidupan sekitar. Seorang yang nampak cam keras diluar tetapi mempunyai taman bunga dalam hatinya. Suka berdebat tentang isu tak berfaedah bersama rakan di mapley.


Mula menceburi dalam industri blog Malaysia sekitar tahun 2007 dengan menggunakan perkhidmatan dari Blogspot. Juga mempunyai 3 blog lagi untuk dikemaskini. Berblog untuk rekod kehidupan, respon isu semasa, fotografi dan kisah silam.

Tidak pernah sekali2 menjadi problogger yakni seorang pembuat duit online atau istilah PPSMI, online money maker. Hanya mempunyai beberapa blog dan laman forum yang dimonitori sendiri yang berobjektifkan kepelbagaian dalam kehidupan berkomuniti.

Kini, merupakan seorang pekerja di sebuah syarikat swasta bertempat di Kelana Jaya. Bertanggungjawab dalam memastikan tiada keralatan dalam sistem serta menjadi 'supporter' kepada 'supporter'.
Blog ini dikuasakan dengan Blogspot.Com dan menggunakan tema daripada Deluxe Template.
Mohd Rizal Bin Yusop
Sg. Buloh, Selangor
KBK Group


Web : Mr. Moque Photography
Facebook : Lazario Moque
Y.M : moque13
Email : mohdrizalyusop@hotmail.com
Tel : 017-2048224
Related Posts with Thumbnails